Bejelentkező űrlap

Látogatók

Today172
Yesterday804
This week976
This month976
Total2586722

Visitor Info

  • IP: 18.232.38.214
  • Browser: unknown
  • Browser Version: unknown
  • Operating System: unknown

Who Is Online

16
Online

2020. június 02. (kedd) 05:07
Powered by CoalaWeb

Index Rss

Index - 24óra

2020. június 02. (kedd) 05:07

HETI ÙJDONSÁG

responsive jquery slider joomla
×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'DISQUS Comments for Joomla!' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Címlap

Épül a színházterem

A községi önkormányzat küldöttsége megtekintette a topolyai színház építési munkálatait, amelyek a tervezett ütemben folynak. A rekonstrukciós munkálatokat 2015-ben kezdték el. Az önkormányzat ebbe a multifuncionális létesítménybe közel 30 millió dinárt fektet be, és még az idén szeretnék átadni – mondta Kislinder Gábor községi elnök. Azt is tudatta, hogy a felszerelés beszerzésére 8 millió dinárt láttak elő.

A rendezvények nagy részét eddig a moziteremben tartották, és a színház elkészültéig a továbbiakban is így lesz. Az új létesítmény a színházi előadások megtartása mellett konferenciák, bálak és egyéb nagyszabású rendezvények megtartására is alkalmas lesz, tudatta Csípe Tímea, a Művelődési Ház igazgatónője.A szerződést a kivitelezővel, a szabadkai Expres-servisszel a 3. fázisra vonatkozóan január 9-én írták alá, és a munkálatok befejezésére 45 munkanap áll rendelkezésükre. A napokban várják a villanygazdaság dolgozóinak az érkezését, akik elvégzik a technikai munkálatokat, amit a szükséges felszerelés beszerzése követ. Várhatóan a létesítmény technikai átadására az év második felében kerül sor. A színházban közel 230 ülőhely lesz, és pótszékezhető is. Az építkezést a községi tanács tagjai, Domány Dudás Diana, Ivanics Zoltán, Seffer Attila és Szatmári Adrián is megtekintették.

forrás:IC TK

Comments are now closed for this entry

Uj hirek

KÖZSÉGI TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG - TOPOLYA

KÖZSÉGI TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG - TOPOLYA

ÉRTESITÉS TOPOLYA KÖZSÉG POLGÁRAI SZÁMÁRA A tűzvédelmitörv ...

JEGYZÉK KÉSZÜL AZOKRÓL, AKIK PÉNZT KÜLDENEK

JEGYZÉK KÉSZÜL AZOKRÓL, AKIK PÉNZT KÜLDENEK

Minden egyes szerbiai polgár, aki pénzt küld, függetlenül a ...

Akcióban az íriszesek

Akcióban az íriszesek

Folyamatosan csinosítják, szépítik Bácskossuthfalva központ ...

HIRDETÖ: