Bejelentkező űrlap

Látogatók

Today657
Yesterday844
This week7359
This month56920
Total2585572

Visitor Info

  • IP: 34.204.168.209
  • Browser: unknown
  • Browser Version: unknown
  • Operating System: unknown

Who Is Online

15
Online

2020. május 31. (vasárnap) 19:10
Powered by CoalaWeb

HETI ÙJDONSÁG

responsive jquery slider joomla
×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'DISQUS Comments for Joomla!' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Címlap

Utazó reklámfelületté válnak a szerbiai vonatok

A szerbiai vonatok az áru- és személyszállítás mellett hamarosan reklámüzeneteket is közvetítenek majd.

A Novosti értesülései szerint a Srbija voz személyszállítással foglalkozó részvénytársaság a vonatok külső és belső felületének bérbeadásáról szóló nyilvános felhívást tett közzé.

Dragana Stanković, a Srbija voz szóvivője elmondta, hogy a nyugati és a környező országok többségében is bevett gyakorlat, hogy a vállalatok bérbe veszik a vonatok külső és belső felületeit, és ott reklámozzák termékeiket, vagy szolgáltatásaikat.

„A vállalatok 18 mozdony, 58 kocsi, 42 dízelmotoros és 37 elektromotoros vonat külső felületét vehetik bérbe. De lehetőség lesz reklámozásra a járművek belső felületén is. A vonatok hamarosan olyan mozgó reklámtáblákká válnak, amelyek egész Szerbiában láthatóak lesznek‟, hangsúlyozta Stanković.

Azok a vállalatok, amelyek azt szeretnék, hogy valamelyik mozdonyon az ő termékük vagy szolgáltatásuk jelenjen meg, legalább 27.500 dinárt kell elkülöníteniük erre a célra. A legdrágább reklámfelület a Stadler-vonat, amelynek bérbevétele havonta 110.000 dinárba kerül.

Hogy mely vállalatok reklámjai fognak megjelenni a vonatokon, az a május 12-ére kitűzött árverés után derül ki. A Srbija voz a legtöbb pénzt ajánló vállalatnak ítéli oda az adott reklámfelületet, és nem fogadják el azokat az ajánlatokat, amelyek kevesebbek a legalacsonyabb árként meghatározott összegtől, írja a lap.

VajMa

 

Comments are now closed for this entry

Uj hirek

JEGYZÉK KÉSZÜL AZOKRÓL, AKIK PÉNZT KÜLDENEK

JEGYZÉK KÉSZÜL AZOKRÓL, AKIK PÉNZT KÜLDENEK

Minden egyes szerbiai polgár, aki pénzt küld, függetlenül a ...

Akcióban az íriszesek

Akcióban az íriszesek

Folyamatosan csinosítják, szépítik Bácskossuthfalva központ ...

HIRDETÖ: