Bejelentkező űrlap

Látogatók

Today678
Yesterday844
This week7380
This month56941
Total2585593

Visitor Info

  • IP: 34.204.168.209
  • Browser: unknown
  • Browser Version: unknown
  • Operating System: unknown

Who Is Online

18
Online

2020. május 31. (vasárnap) 19:39
Powered by CoalaWeb

HETI ÙJDONSÁG

responsive jquery slider joomla
×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'DISQUS Comments for Joomla!' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Címlap

Szerbia: Hétfőtől fokozott közúti ellenőrzés, bevetik az „elfogókat” is

Az előttünk álló héten fokozott közúti ellenőrzésre számíthatnak az autósok Szerbiában is, hiszen a nemzetközi közlekedésrendészeti szervezet, a TISPOL az EU 28 tagállamára, továbbá Svájcra, Norvégiára és Szerbiára kiterjedő sebességellenőrzést végez az utakon.

Az akció keretében szerdán, április 19-én lesz a Speed Marathon elnevezésű akció, amely során 24 órán keresztül folyamatosan, megszakítás nélkül mérik az utakon a sebességet radarokkal, de bevetik az autós és motoros „elfogókat” is.

Minden megállított járművezetőt alkotesztnek is alávetnek, míg a közlekedési rendőrök a sebességet túllépő vezetők esetében ellenőrizni fogják a biztonsági övek használatát a sofőröknél és utasoknál egyaránt.

Az európai közlekedésbiztonsági tanács által megjelentetett felmérés szerint a csak öt százalékkal megnövelt sebesség több mint 20 százalékkal növeli a halállal végződő balesetek számát. Ugyanezen felmérés szerint a biztonsági övek használata mintegy 50 százalékkal csökkenti a balesetek során a halálos áldozatok számát. (021)

VajMa

Comments are now closed for this entry

Uj hirek

JEGYZÉK KÉSZÜL AZOKRÓL, AKIK PÉNZT KÜLDENEK

JEGYZÉK KÉSZÜL AZOKRÓL, AKIK PÉNZT KÜLDENEK

Minden egyes szerbiai polgár, aki pénzt küld, függetlenül a ...

Akcióban az íriszesek

Akcióban az íriszesek

Folyamatosan csinosítják, szépítik Bácskossuthfalva központ ...

HIRDETÖ: