Bejelentkező űrlap

Látogatók

Today646
Yesterday844
This week7348
This month56909
Total2585561

Visitor Info

  • IP: 34.204.168.209
  • Browser: unknown
  • Browser Version: unknown
  • Operating System: unknown

Who Is Online

14
Online

2020. május 31. (vasárnap) 18:54
Powered by CoalaWeb

HETI ÙJDONSÁG

responsive jquery slider joomla
×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'DISQUS Comments for Joomla!' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Címlap

Hamarosan megszüntetik az egészségügyi könyvecskék hitelesítését Szerbiában

Az egészségügyi könyvecskék hitelesítése megszüntetésének kísérleti fázisa júniusban kezdődik, azután pedig néhány hónap alatt fokozatosan törlik el a hitelesítést, jelentette ki ma Ana Brnabić államigazgatási és helyi önkormányzati miniszter.

„Júniustól kezdjük el ezt csinálni, de addig nem tudjuk befejezni az egész folyamatot, mivel ismét gondunk akadt egyes dolgok összehangolásával. Júniusban kezdődik a tesztelés, s pár hónap alatt fokozatosan engendjük útjára az egész rendszert” – mondta a miniszter.

A kérdésre, hogy a polgároknak mikor küldik ki postán az online módon igényelt elektronikus egészségügyi kártyákat, Brnabić elmondta, ez a kérdés a Köztársasági Egészségbiztosítási Alapra tartozik.

A kérdésre, hogy a rendszer felmondta-e a szolgálatot az egészségügyi könyvecskék hitelesítése tekintetében, a miniszter azt válaszolta, hogy igen, mivel megjelent még egy dokumentum.

„Ilyen hibáknak többé nem szabad előfordulniuk” – szögezte le a miniszter.

Elmondta, az elektronikus egészségügyi könyvecskékkel felbukkant még egy papír, az államigazgatási minisztérium pedig, sajnos, nem tudott erre reagálni.

Brnabić elmondta, előirányozták, hogy az általános közigazgatási eljárásokról szóló törvény június 1-jétől kezdődő alkalmazása által éves szinten körülbelül 6,7 millió papírral lesz kevesebb, például a születési anyakönyi kivonatokkal vagy az állampolgársági bizonylatokkal és hasonlókkal, írja a Tanjug.

VajMa

Comments are now closed for this entry

Uj hirek

JEGYZÉK KÉSZÜL AZOKRÓL, AKIK PÉNZT KÜLDENEK

JEGYZÉK KÉSZÜL AZOKRÓL, AKIK PÉNZT KÜLDENEK

Minden egyes szerbiai polgár, aki pénzt küld, függetlenül a ...

Akcióban az íriszesek

Akcióban az íriszesek

Folyamatosan csinosítják, szépítik Bácskossuthfalva központ ...

HIRDETÖ: