Bejelentkező űrlap

Látogatók

Today726
Yesterday844
This week7428
This month56989
Total2585641

Visitor Info

  • IP: 34.204.168.209
  • Browser: unknown
  • Browser Version: unknown
  • Operating System: unknown

Who Is Online

15
Online

2020. május 31. (vasárnap) 20:55
Powered by CoalaWeb

HETI ÙJDONSÁG

responsive jquery slider joomla
×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'DISQUS Comments for Joomla!' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Címlap

Blic: A rendőrség ellenőrzi Dragica Nikolić alapítványát

A belügyminisztérium gazdasági bűnözéssel foglalkozó osztályának felügyelői a múlt héttől kezdve ellenőrzik Dragica Nikolić alapítványának működését, s a gyanú szerint beruházások helyett valakiknek a zsebébe vándorolt félmillió euró, írja a Blic.

A rendőrségi ellenőrzés miatt felfüggesztették az alapítvány összes szerződésben foglalt kifizetését, beleértve a kraljevói kórháznak szánt pénzt is.

A Blic napilap értesülései szerint a munkálatok egyik kivitelezője, akit egy épület átalakításával bíztak meg, jelentette, hogy azt kérték tőle, a számlájára befizetett pénz egy részét készpénzben adja vissza egy, a Nikolić családhoz közel álló személynek.

E bejelentés nyomán kezdtek átfogó ellenőrzést végezni, s a rendőrség összegyűjt minden adatot az adományokról, a pénz elköltésének módjáról, valamint az objektumok építésére vonatkozó szerződések megkötéséről és az alap eszközeiből vásárolt felszerelésekről.

A napilap cikke szerint hatalmas pénzekről van szó, mivel mindössze néhány év alatt mintegy 10 millió eurót gyűjtöttek össze.

Vannak arra utaló jelek, hogy a pénzt törvényellenesen költötték el, s arról van szó, hogy egyes cégek, amelyek bizonyos objektumok építésén vagy felújításán dolgoztak, a munkálatok valós értékénél nagyobb összeget kaptak. (Beta,VajMa)

 

Comments are now closed for this entry

Uj hirek

JEGYZÉK KÉSZÜL AZOKRÓL, AKIK PÉNZT KÜLDENEK

JEGYZÉK KÉSZÜL AZOKRÓL, AKIK PÉNZT KÜLDENEK

Minden egyes szerbiai polgár, aki pénzt küld, függetlenül a ...

Akcióban az íriszesek

Akcióban az íriszesek

Folyamatosan csinosítják, szépítik Bácskossuthfalva központ ...

HIRDETÖ: