Bejelentkező űrlap

Látogatók

Today1211
Yesterday1650
This week12715
This month26898
Total3039591

Visitor Info

  • IP: 3.238.174.50
  • Browser: unknown
  • Browser Version: unknown
  • Operating System: unknown

Who Is Online

33
Online

2021. április 18. (vasárnap) 15:35
Powered by CoalaWeb

HETI ÙJDONSÁG

responsive jquery slider joomla
×

Megjegyzés

Please enter your DISQUS subdomain in order to use the 'DISQUS Comments for Joomla!' plugin. If you don't have a DISQUS account, register for one here

Címlap

Nyugdíjazza márciusban az eredeti Windows 10-et a Microsoft

A 2015 júliusában megjelent, 1507-es verziószámú első kiadás két hónapon belül lekerül a javítási listáról.

Március 26-ára tőzte ki a Microsoft azt az időpontot, amelytől kezdve már nem támogatja a Windows 10 eredeti kiadását. "2017. március 26-át követően az 1507-es verziót nem frissítjük, csak az üzleti felhasználók által használt Current Branch for Business (CBB) frissítési modellbe tartozó legutolsó két változatot támogatjuk aktívan, írta a vállalat blogbejegyzésében Nathan Mercer, a Microsoft vezető marketingmenedzsere. Az 1507-es verzió az operációs rendszer eredeti, 2015 július végén kiadott kiadása, a verziószám utal a megjelenés dátumára.

A Microsoft már figyelmeztette a felhasználókat tavaly novemberben, hogy valamikor márciusban megszünteti a frissítések és biztonsági foltok nyújtását az 1507-es verzióhoz. Ez a programváltozat továbbra is működni fog a számítógépeken, de a fenti dátumtól kezdődően nem kap semmilyen frissítést.

A nyugdíjazás fontos lépése a Microsoft által a Windows 10 operációs rendszernél bevezetett szoftver mint szolgáltatás modellnek. A szoftvergyártó egyszerre csupán két CBB-s változatot hajlandó támogatni, ami azt jelenti, hogy az N+2-es változat kiadásakor, ahol az N egy korábbi verziót jelöl, a vállalat egy átmeneti periódust indít el, amelynek végén megszünteti az N jelű verzió támogatását. Ezt követően az N+1-ből N, az N+2-ből pedig N+1 lesz.

Amikor az 1607-es verziószámú évfordulós frissítés bekerült a CBB modellbe, az N-nek az 1507-es, az N+1-nek a 2015 novemberében kiadott 1511-es verzió, az N+2-nek pedig az 1607-es kiadás felelt meg. Ez azt jelentette, hogy az 1507-es változat támogatása négy hónappal az 1607-es verzió CBB modellbe való januári bekerülése után véget ér.

Január közepén egyébként a frissített 1607-es változat bekerült a főként a nagyobb vállalatok által használt Windows Update for Business (WUB) és Windows Server Update Services (WSUS) frissítési modellekbe is, a rendszer lemezképe pedig letölthetővé vált az érintettek számára.

Itt jegyzendő meg, hogy az üzleti felhasználók azon része már régóta használja az 1607-es változatot, amelyik az otthoni felhasználóknak ajánlott Current Branch (CB) frissítési modell szerint upgrade-eli számítógépeit.

A felhasználók a Microsoft weboldalán tájékozódhatnak az egyes Windows-változatról és a hozzájuk kiadott frissítésekről.

 

 

Comments are now closed for this entry

Uj hirek

Több mint 110 000 vajdaságinak nincs munkája

Több mint 110 000 vajdaságinak nincs munkája

Vajdaságban több mint 110 000 polgár neve található a tarto ...

Kullancsirtás és rágcsálóirtás Topolyán

Kullancsirtás és rágcsálóirtás Topolyán

Az elkövetkező hetekben, az időjárási körülmények függvényé ...

Automatizálják a jégvédelmi rendszert Vajdaságban

Automatizálják a jégvédelmi rendszert Vajdaságban

Jégvédelmi rakétákat kapott a Köztársasági Hidrometeorológi ...

Kígyót vett a salátával

Kígyót vett a salátával

Az ausztrál Alex White élő mérges kígyót talált egy zöld sa ...

Megvizsgálták a Szerbiában beadott koronavírus elleni vakcinák hatásosságát

Megvizsgálták a Szerbiában beadott koronavírus elleni vakcinák hatásosságát

Az elemzés több mint 10 ezer mintára terjedt ki. 20 és 95 év ...

HIRDETÖ: